blog image
Gelin Ayakkabısı Nasıl Seçilir?

Gelinler, için yaşamın en heyecan verici zamanlarından birisi şüphesiz ki kendi düğünleridir. Özellikle düğün gününde giyecekleri kıyafetler ile kullanacakları aksesuarların seçiminde gelinleri bekleyen son derece önemli bir süreç vardır. Bu yüzden her şeyin tam anlamıyla kusursuz olması için çalışılır.

 

Gelinlik, gelinin tüm düğünde üstünde taşıyacağı bir dekor olmasından dolayı seçimi oldukça zordur. Gelinlik seçiminden sonra bir diğer zor seçim gelin ayakkabısıdır. Gelin ayakkabısı tek başına kusursuz güzellikte olsa da , gelinlikle bir araya geldiğinde iyi bir kombin ve görüntü oluşturamayabilir.

 

 

Hareket kabiliyetinizi sınırlamayan, estetik ve konforlu bir gelin ayakkabısı her şeyden önemli!

 

 

Öncelikle gelin ayakkabınızı gelinliğinizi ve nikah ya da düğün konseptinize karar verdikten sonra seçmenizi tavsiye ediyoruz. Her düğün birbirinden farklıdır. Salon düğünü, kır düğünü, sade bir nikah, sahilde yapılacak bir organizasyon bu gibi maddeleri çoğaltabiliriz. Bu sebeple, gelin ayakkabısı sadece gelinlikle değil, düğün organizasyonu konsepti ile de tam uyumlu olmalıdır. Nasıl diğer gelin ürünleri, gelin aksesuarları birbirleri ile uyum içinde ise, gelin ayakkabısı da hem rahatlık hem de tema bakımından gelinliği tamamlar.

 

Toplumda her zaman şöyle bir algı vardır: "Gelin ayakkabısı ile gelinliğin aynı tarzda olması gereklidir" Bu söylem kesinlikle doğru değil. Çok sade bir gelinliğin altına oldukça şık ve gösterişli bir gelin ayakkabısı muhteşem bir uyum sağlayacaktır ya da çok fazla detay bulunan bir gelinlikte, gelin ayakkabısı sade olabilir. Kır düğünlerinde stiletto gelin ayakkabısı yerine, dolgu topuk gelin ayakkabısı tercih edilebilir. Ayağının rahatlığını düşünenlere, düğünden sonra eğlenmeye gidecek gelinler babet gelin ayakkabıları da bir seçenek olarak karşılarına çıkar.

Whatsapp