blog image
Hayalinizdeki Gelin Ayakkabısına Sahip Olmak için 3 ipucu

 

Düğün planlaması çok büyük ve heyecan verici bir iştir ve bir gelin olarak düğün gününüzde ne giymek istediğinize karar vermek her zaman listenin başında gelir.

İster bir Helen modeli gelinlik ister tam bir prenses modeli gelinlik giymeyi tercih edin, gelin ayakkabınız şüphesiz düğün gününüzün bir noktasında gösterişli olacaktır, bu yüzden hoşunuza gidecek güzel bir çift bulmak için biraz zaman ayırdığınızdan emin olun.

Son 15 yıldır bir gelin ayakkabısı tasarımcısı olarak, hayalinizdeki gelin topuklu ayakkabılarını nasıl bulacağınız (ve bulamayacağınız) ve satın alacağınız konusunda çok şey öğrendim. Gelin ayakkabısı alışverişi sürecini basit ve - daha da önemlisi - eğlenceli hale getirmeye yardımcı olacak en iyi ipuçlarını burada bulabilirsiniz.

 

1. Düğün ilhamı için Pinterest panoları oluşturun

 

Pinterest panoları, düğün planlaması için çok kullanışlı bir araçtır - düğün dekorunuz, gelinlikleriniz, gelin ayakkabılarınız, davetiye tasarımlarınız için özel bir panonuz olabilir...

Pinterest aslında, hayal edebileceğiniz her şey için görseller ve ilham aramanıza ve bunları kendi kişisel panolarınıza kaydetmenize izin veren bir arama motorudur. İster çiçekli bir düğün, ister boho bir düğün, geleneksel beyaz bir düğün veya bu konuda başka bir şey planlıyor olun, büyük gün için ilham üretmeye ve harmanlamaya başlamak için harika bir yerdir.

2. Yüksek topuklu mu yoksa alçak topuklu mu?

 

Yüksek topuklu ayakkabı giymeye alışkın değilseniz, o zaman düğününüzde tercih etmek için doğru bir seçim olmayacaktır - güven bana, pişman olmayacaksınız! Düğün gününüzde rahatlık çok önemlidir ve endişelenmek isteyeceğiniz son şey ayakkabınızdır,  merdivenden inerken veya koridorda yürürken ayağınızın takılma olasılığını göz ününde bulundurmalısınız -özellikle zaten gergin hissediyorsanız,

Rahat edeceğiniz bir topuk yüksekliği seçin - eşiniz sizden çok daha uzun olsa bile, gelin ayakkabınızı rahatça yürüyebileceğiniz bir topuk yüksekliğinde seçin. Size uygun olmayan yüksek topuklu gelin ayakkabılarını giymek için baskı hissetmeyin - çok sayıda muhteşem, alçak topuklu, rahat ve düz gelin ayakkabıları da mevcuttur.

Hayalinizdeki düğün ayakkabısına sahip olmak için 3 ipucu

Düğün planlaması çok büyük ve heyecan verici bir iştir ve bir gelin olarak düğün gününüzde ne giymek istediğinize karar vermek her zaman listenin başında gelir.

3. Kaliteye yatırım yapın

 

Bahsettiğim gibi gelin ayakkabısı söz konusu olduğunda konfor çok önemlidir. İster görkemli bir düğün salonunda veya kır düğün salonunda düğünü yapacak olun, düğünler uzun günlerdir, genellikle aileniz ve arkadaşlarınızla zaman geçirmek ve bol bol dansın yapıldığı bir gündür, bu nedenle düğünler gerçekten önemlidir. Rahat gelin ayakkabılarına ihtiyaç vardır.

Şahsen, mümkünse her zaman yumuşak astarlı ve tabanlı kaliteli ayakkabıları tercih edin - bunlar genellikle daha rahat ve daha esnektir.  Ancak iki beden arasındaysanız, biraz daha size bol, büyük gelen gelin ayakkabısını tercih edin ve bol geldiği durumda içine bir jel taban ekleyin. Bir süre ayakta durduğunuzda ayaklarınız şişebileceğinden dolayı bu jel tabanı çıkarabilir ve kaldığınız yerden düğününüze devam edebilirsiniz. Dar, küçük gelen gelin ayakkabıları kesinlikle bir seçenek değildir. - düğün gününüzde gerçekten rahatsız hissetmek istemiyorsanız!

 

Whatsapp